Rutsjebane dag og voldsomme smerter

Ligger med det største smil på, selvom jeg må ind og ligge 30 min hvergang jeg har været oppe 15-20 min.
Var nemlig til samtale på jobcenteret i dag, hvor vi var sad og snakkede om hvor svært det var at finde et praktikplads. Jobkonsulenten ringede så til Sjøholm MC, som i deres papirer stod til at kunne bruge en praktikant til at hjælpe med hjemmeside/webshop.
De lød lidt tilbageholdene da jobkonsulenten nævnte, at jeg var kørestolsbruger. De ville da gerne have en snak med mig, så jeg kørte direkte der ned efter samtalen og en kopkaffe på jobcenteret.
Hold da op nogle søde mennesker, har aldrig været der før og var vildt imponeret over hvor stor butikken enligt var. Nu har jeg mens jeg ligger her i sengen og slapper af i ryggen, kigget rundt på deres hjemmeside, som jeg faktis syntes er rigtig fin og let at gå til.
Det bliver helt sikkert en rigtig spændende opgave, at få lov at være med til at hjælpe dem med holde den kørende.

Det var overraskende Henrikvenligt, umildbart var der ingen problemer med at komme rundt, så det skal helt sikkert nok blive en god oplevelse, hvis de kan holde mig ud i 3 måneder.
Som jobcenteret mener det ca. tager at få afklaret mit time antal, jeg tror nu det er meget let at finde ud af. Er jo rimligt afklaret om hvad jeg kan og ikke kan holde til, samt hvor mine grænser går.

Nu tænker i måske hvad med mit frivillige arbejde og mit politik, vil det ikke kræve mere timer og gå ud over at jeg kan klare mindre timer på arbejdsmarkedet?
Det vil det dog ikke, da jeg har sagt at jeg kun deltager i det politiske jeg kan holde til.

VIL DOG ALTID GØRE HVAD JEG KAN, NÅR DET ER NOGET JEG SKAL DELTAGE I. men hvis det ikke er så vigtigt at jeg er tilstede, så vil jeg sige fra, hvis smerterne er for store og jeg ved det vil koste en nat uden søvn eller er kvæstet nogle dage.

Det håber jeg at vælgerne vil acceptere, nu hvor min situation er som den er.
Men trods det skal vælgerne vide AT JEG VIL GØRE , HVAD JEG KAN FOR AT FÅ MIN POLITIK GENNEM.

Så i behøver ikke at være bekymret for at min afklaring omkring at jeg kan få et flexjob, bliver overskygget af mit politiske arbejde.
Husk også på at jeg ikke har en kæreste eller andre, jeg skal tage huske at være der for i hverdagen. Det kun Emma tirsdag, fredag, lørdag og søndag i ulige uger.

Så med disse ord her under, vil jeg slutte og takke Sjøholm MC, for at ville give mig en chance for at vise hvad jeg kan.

 

Knus Henrik

Skriv et svar