Stolt far

Fredag var jeg til rock koncert i mølleparken, hvor jeg hørte Johnny Madsen og Magtens Korridorer. Hold da op en koncert de kunne fyre af, jeg sad i midten, hvor jeg havde en fantastisk udsigt. Men bedst af alt jeg kunne vippe tilbage mod trappetrinet, som gjorde at jeg kunne slappe helt af i ryggen.
Det var min ryg med de 3 diskusprositioner jeg har rigtig glade for, så det kunne ikke være mere perfekt. Så helt igennem en fed aften med gode venner.

Lørdag var jeg en tur på ringriderpladsen her i byen, og ellers fik lavet lidt småting her hjemme.

Søndag var jeg oppe og se ringrideroptog, hvor min datter Emma red med på Bandit, som er den hest hun ridder på til ridning.
Hun var så stolt, hendes første tur til ringridning.

Emma Vinker til os, da hun ridder forbi i optoget. Mens mor går ved siden af.

Moster hjalp med at holde Bandit, og styre ham ned mod galgen.
Det var Emmas første ringridning, og hun var så stolt med meget god grund. Hun red super flot og var meget tæt på at få ringen i 2 gang hun red gennem.
Da ringridning var slut, spurgte hun om hun måtte ringe til far og fortælle hvor mange ringe hun havde taget. Så hun ringede og spurgte og far kunne gætte det, far gættede på 7 men var lidt for mange, så gættede jeg på 5, men stadig for mange, herefter måtte hun fortælle at hun havde taget 3 ringe ud af 24. Taget i betragtning af hun aldrig før har redet ringridning eller øvet sig, så er jeg MEGA stolt af hende.
Eller hun havde jo været med til kørestolsringridning, hvor hun sad på skødet af mig sidste år. Men der lidt forskel på om man sidder på skødet og bare skal ramme mens far køre, eller om man skal ride på en hest.

Kunne ikke være mere stolt, og glæder mig til at se hende på tirsdag, og ikke mindst høre om ringridningen.

For lige at toppe den, så tog jyske et billed af hende. Så hun kommer nok i Jyske Vestkysten i morgen. Lidt sjovt når far er i Jyske Vestkysten i dag.

Knus Henrik

Skriv et svar