Undskyld fordi jeg glemte jer

Plejer og sige, “havde gerne indrømmet mine fejl, hvis jeg havde nogle”. Derfor må jeg også heller give en undskyldning overfor dem jeg har skuffet i dag, Jeg har vist fået sat det forkert op i kalenderen og notesbogen. Det skal jeg huske at lære af, hvilket jeg bestemt tror jeg har.
Jeg håber at i vil tage mod denne undskyldning, og at vi kan lave en aftale om jeg kommer og henter tingene i morgen, så må jeg køre en tur over gråsten, når jeg alligevel skal ud med noget i sønderborg.
 
Jeg har allerede fået lavet en aftale med den ene jeg glemte og hente noget ved, nemlig Kvinde. Som mens jeg sad og så klokkeren fra notre dame musical i Fredericia, skrev at hun var skuffet over jeg havde glemt hende.
 
Ligesom jeg også glemte og hente et ur ved en kvinde, som jeg håber jeg kan lave en aftale med jeg henter i morgen fredag omkring ved 16 tiden.
 
Jeg glemte det fordi, at jeg lige for tiden sidder med eksamens rapporten og er dybt koncenteret, det kan nemlig tælles i timer før den skal afleveres, hvilket har givet mig lidt sved på panden.
Jeg troede nemlig jeg havde lidt længere tid til den, men går nok.
Sammen tid med at jeg skulle forberede noget til vores møde i KGGO i eftermiddags, så har været en meget stressende dag.
 
Fik nemlig også afleveret den forkerte bom pose ved en af dem, da jeg opdagede det og skrev til hende over facebook, så fik jeg en besked ind sammentid, med at det var den forkerte. Så Henrik måtte vende om og køre tilbage og bytte om på dem.
 
Alle 4 steder hvor jeg var og aflevere bom poser, en enkelt jakke fik de rigtige ting til sidst he he.
 
Så dagen så sådan her ud, rapportskrivning -> uddeling -> KGGO møde -> uddeling -> musical -> hjem og er godt ødelagt.
 
Nu kan jeg få foden op af og håbe at den falder til ro, så jeg kan få min sko og bukser af. Min fod har det jo med og hæve op, hvis den er for meget ned af, hvilket er mega træs.
Man kan dog vende sig til mange ting, særligt når man har haft en dejligt oplevelse.
 
Dem der ikke har se klokkeren fra notre dame, de er virkelig gået glip af en fantastisk god musical.

e4cc-4ba2-4e5f-becb-f3afa0b17404

Knus Henrik

Skriv et svar