Weekend med havearbejde, shows og vennebesøg

Lavede i januar et opslag http://et-godt-liv-trods-smerter.bloggersdelight.dk/havetraktor/. Hvor jeg skrev om en ombygning, jeg var i gang med at lave.
Men da jeg fornyligt, fik et tilbud på en nyere havetraktor. Kunne jeg ikke lade være med og bytte den gamle ud, på den måde slap jeg for en masse arbejde, selvom der også er ting der skal laves på den “nye”.
Nu er den gamle solgt, og jeg kan gå i gang med at ændre på den nye.

Den “nye” havetraktor, har alle funktioner oppe i armlænet. Det var noget jeg ville have lavet på den gamle, men nåede jeg ikke før jeg skiftede den ud.
Jeg skal dog have flyttet speederpedalen, fra højre side og til venstre side, så den bliver Henrikvenlig. Ligesom der også skal sættes noget lys på, så jeg kan se og blive set når jeg rydder sne.

DSC_0209

Ligesom jeg har et sted og sidde ned, når jeg skal have lavet nyt hegn he he.
Nu hvor det gamle er blevet et kunstværk, lavet med et mix af kærlighed og brutal råstyrke af storm og Henrik.

Fredag aften havde jeg fornøjelsen af, at være oppe og se Carsten Knudsen live i kultursalen her i Augustenborg.
Til dem der ikke ved hvem Carsten Knudsen er, så kender de måske bedre Gertrud Sand eller Günther.

DSC_0215

Denne weekend har stået på havearbejde, hvor jeg har fået min nye have bænk sat op. Nu kan jeg så nye en kop kaffe på bænken hen over sommeren, hvilket jeg glæder mig meget til.

DSC_0231
DSC_0230

Var dog også lige nede og besøge et vennepar fra Luxembourg, som har sommerhus ved Rendbjerg. Jeg lærte dem og kende, da de købte sommerhuset ved siden af min farmors. Det er blevet et længere venskab over 5-6 år, så dejligt at se dem igen.

Så det har været en super dejlig Weekend.

Henrik

Skriv et svar