Dejligt med en legekammerat

I dag da jeg hentede Emma i skolen, kom hun hen og spurgte om jeg havde nogle planer, for hun ville godt lege med en klassekammerat.
Så måtte ind på forældreintra og finde nummeret til hans mor, så vi var sikker på de kunne lege sammen.
Emma mente de skulle lege med Chico, så de gik og jeg kørte på el-scooteren op og hente Farmor og farfars hund. Hvor vi blev budt på kage, hvilket bestemt var noget for Emma og hendes ven.
Emma nød virkelig at have en legekammerat på legepladsen, så hun ikke bare skulle lege selv eller nøjes med at gynge med hendes far.

Vi var selvfølgelig også forbi hestene, hvorefter vi tog hjem så de kunne lege lidt på Emmas værelse. Det var en fornøjelse at have så sød og venlig en knægt med hjem, de hyggede sig helt vildt og Emma var en fantastisk vært.

At det faldt sammen med jeg havde en off dag, hvor kroppen bare skreg, gjorde det bare endnu bedre.
Så kunne jeg nemlig bare ligge på sofaen og slappe af, mens de legede på værelset. Hvilket jeg nød at kunne samle kræfter til at jeg skulle køre Emma hjem til hendes mor, og hendes klassekammerat hjem til hans forældre.

Så han må bestemt gerne komme her igen, hvis de vil lege med hinanden.

Henrik


Skriv et svar