Elsker duften af nyslået græs

I dag har jeg fået slået græs, da en bekendts havetraktor var gået i stykker. Så hjalp ham lige med og slå hans græs, han hjælper også mig, når der er brug for det.

Så fik lige 45 min mere på havetraktoren, hvilket ikke gjorde noget. Har jo musik i høreværnet, og godt affjedret sæde.

Det også i dag, at jeg for første gang siden weekenden. At jeg har tid til at lave en opdatering fra hvilken travl weekend, som jeg har haft.
Fredag var jeg hjemme ved et vennepar og spise, inden vi skulle ud og se cykelringridning i Broager. Det er blevet en god tradition, som vi fik startet op for nogle år siden.
Selvom at det havde givet en del regn inden, så var der utrolig mange mennesker og rytter. Det bedste var at der var tørvejr næsten hele tiden, det gav lidt regn da vi skulle til og hjem.

Billederne taler for sig selv.
DSC_0869

DSC_0871

DSC_0900

DSC_0904

DSC_0911

DSC_0913

DSC_0948

DSC_0944

DSC_0942

DSC_0931

DSC_0930

DSC_0921

DSC_0919

DSC_0938

Da vi skulle hjem, spurgte jeg igen mine venners knægt, om at han ville køre med på mini-crosseren.
De andre gange jeg spurgte ham, havde han sagt nej. Men denne gang ville han godt, så han sad fint på skødet mens vi kørte.
Han fik også selv lov og køre lidt, og syntes bestemt det var sjovt. Hvor det dejligt at kunne glæde børn på den måde.

Lørdag var jeg med mine forældre til Skovby Blues & Rock’n Roll, hvor jeg havde kørestolen med. Var imponeret over hvor mange venlige folk der var, da jeg kunne op og ned af den lille trappe ved indgangen. Kunne nu fint holde ved kørestolen, mens jeg holdt ved gelænderet. Men hold op der var mange der ville hjælpe, og mange som også hjalp med at få den op eller ned de gange jeg var uden for.
Det var en vildt fed koncert, som de bestemt kan være stolte af i Skovby.
Jeg tog dog lidt tidligere hjem end mine forældre, da jeg havde lidt for ondt i ryggen og foden. Jeg var dog ude og hente dem 2 timer efter, så de også kunne komme hjem.
Tak til mine forældre, min moster for billetten (godt du ikke kunne alligevel, så jeg kunne få din billet 😉 ) og selvfølgelig Skovby Blues & Rock’n Roll.

Her er Watermelon Slim på scenen, hold op en hvor kunne han synge og spille. Selvom manden var midt 70´erne, så var han imponerede frisk og røring.
DSC_0956

Henrik

Skriv et svar