Kæmpe stor TAK til OJ Elektronics

Hvor det mærkeligt at stå op en fredag, og ikke skulle ud på OJ Electronics.

Her har jeg været i praktik siden februar, hvor jeg har lært utroligt meget omkring LEAN, procesoptimering og andet produktionsteknolog arbejde.
Jeg ser dog tilbage på praktikforløbet med meget stor glæde, og ikke mindst alle de mange gode redskaber til min fremtidig karriere.
Har også mødt så mange søde og dygtige folk, når jeg har været ude og se på hvordan arbejdsprocesserne på OJ Electronics fungere.

For jer der ikke ved hvad en produktionsteknolog laver, så det ofte at procesoptimere og sørge for at produktionen altid yder mest muligt. Sammentid med at medarbejderne får den bedst mulige arbejdsplads, det kan ofte være en svær balance at få både medarbejder og ledelsen til at være tilfredse. Men alternativet er at det bliver, at det bliver for dyrt at producere i Danmark.
Som tidligere produktionsarbejder, kan jeg levende sætte mig ind i hvor stor en indgreb det er at blive målt på den opgave man lavet. Tror dog selv på at når man får valget, mellem at blive målt eller miste arbejdet, når det bliver flyttet til udlandet. så er valget let.

Nu føler jeg mig helt klar til at aflevere en fantastisk Projektrapport, der bliver efterfuldt af Eksamenrapport, som jeg så skal op og forsvare. Når det er klaret, kan jeg kalde mig produktionsteknolog.

Derfor bliver det denne udsigt min sommerferie.

DSC_0862

Men når man elsker sit hjem og kan slappe af i ryggen og foden sammentid, så kan jeg få mange timer til at gå her.
Dog har jeg svært ved at koncentrere mig for længe af gangen, og bliver fuldstændig rundtosset af og sidde og arbejde for længe med sådan noget, hvor man skal tænke meget.
Det er desværre en af de få ting, der sætter en begrænsning for mig. Men skal helt sikkert nok komme gennem den rapport, kunne jo også arbejde på OJ Electronics med de tinge min rapport indeholder.

Kæmpe tak til OJ, for at have taget så godt mod mig.

Henrik

Skriv et svar