Første skoledag på den nye skole

Første skoledag på den nye skole

Min datters mor ringede en dag til mig, efter at jeg havde afleveret Emma hos hende.
Da jeg afleverede Emma snakkede vi alle 3, om jeg gerne ville med når hun skulle starte i den nye skole. Måtte godt komme med og aflevere hende på den nye skole, da jeg var kørt hjem ringede hun om aften og sagde at Emma havde haft spurgt om hun ikke ville spørge mig om jeg ville med hende op og aflevere hende.

Skal være plads til fjollerier, med Emmas viskelæder der ligner en læbestift

Beslutningen om skoleskift og samarbejdet om det

Det har bestemt ikke været en let beslutning, men eftersom Emma ikke er faldet ordenligt til på Augustenborg Skole.
Hun har det nemlig lige som hendes far, at man for hurtigt bliver fyldt i hovedet hvis man skal tage stilling til for mange mennesker eller ting.
Derfor er vi glade for at Fryndesholm skole i fynshav havde ca. 10 børn mindre i klassen, når de var flest.
På den nye skole er 1. og 2. klasse slået sammen og bliver delt i hvor dygtige de er i de forskellige fag. Det ser jeg som en kæmpe styrke og glæder mig til at følge hvordan det kommer til at fungere.
I dag ringede de fra skolen, at Emma havde savnet mor og klasselæren havde sad og snakket med hende ved middags tid.
Hendes mor ringede derfor for at sige at vi lige måtte se hvordan det ville gå i eftermiddag, Emma skulle nemlig hjem til mig.
Da jeg hentede hende sad jeg uden for på gangen og ventede, hvor hendes klasselære kom og fortalte hvad der var sket. Ligesom matematiklæren hurtigt kom hen til mig da de havde fået fri, hvor han fortalte hvor godt det var gået i den sidste time over middag.

Første skoledag gik fantastisk

Emma var så dygtig, selvom hun er den generte pige, så rejste hun sig op foran alle børn og forældre, som var med til fælles samling, hvor der blev budt velkommen til den nye 0 klasse og til de 2 Emmaer, som skulle skulle gå på hver deres klassetrin.
Jeg havde aldrig troet at hun havde turde at rejse sig op, så jeg blev utrolig rørt da hun gjorde det.
Hun klarede sig virkelig flot i gennem dagen og jeg var så stolt og smilede helt vildt over hvor god hun havde været.
For da dagen var forbi, fik far og mor besked på at vi skulle tage hjem, for Emma ville være selv i SFO.

Også en kæmpe tak til hendes mor, for at vi kan samarbejde og deltage begge i sådan ting for Emmas skyld. Det betyder virkelig meget for både Emma og jeg, at vi kan samarbejde for at Emma kan dele sådan oplevelser med både far og mor.

Gør altid hvad der er for barnets bedste

Vi snakkede om hvad der var sket i skolen, da vi var på vej ud til bilen og kørte hjem af mod far. Men da vi vi var nået ca. 2 km. sagde Emma at hun ikke ville ned og besøge Bandit (den rideskole hest hun rider på) eller hjem til far, for hun savnede hendes mor så meget.
Sagde det kunne jeg godt forstå, så vi vender da bare om og køre retur til Fynshav hvor mor og Emma bor.
Emma lyste helt op over at vi kørte hjem til mor i stedet for at køre hjem til far, for at tage el-scooteren over til Bandit.
Bare det at se hendes glæde, ved at hun kom hjem til mor og kunne slappe af i stedet for. Kan ikke veje den skuffelse over at vi ikke kunne få en hyggelig eftermiddag, for jeg vidste godt at det ikke ville blive sjovt hvis jeg havde holdt på min ret til mit sammenvær. nu hvor jeg vidste mor var hjemme.

Så husk at altid tænk på dit barn frem for dine egne følelser, det den eneste måde at du kan få skabt det bedste forhold til dit barn.

Emma havde sagt til hendes mor, “Og mor, så sagde jeg til min far at jeg gerne ville hjem til dig, og så kørte han mig bare hjem. Var det ikke sødt af min far?”
Så kan man vist ikke andet end blive rørt, når ens datter siger sådan om en til hendes mor.

Stolt far

Jeg er en utrolig stolt far, som kan sige at Emma virkelig har gjort fremskridt og kan tage udfordringer op som sådan et skoleskifte er. Ved selv hvordan det er at komme et nyt sted hen, hvor man ikke kender nogle eller meget få.
Så tak for at jeg må dele sådan en dag med dig.
En STOR TAK skal også lyde til hendes mor, for at vi kan samarbejde og deltage i sådan ting sammen.

Ligesom jeg også er taknemlig for at BMauto gav mig fri, så jeg kunne deltage i Emmas første skoledag på den nye skole med hende.

Knus Henrik

2 tanker om “Første skoledag på den nye skole”

 1. Hej
  Ja Emma er bare en dejlige pige….. Er rigtig glad for jeres gode samarbejde.
  Det glæder mig hvergang jeg ser jer…
  Mange hilsner
  Laila

  1. Tusinde tak for de rosende ord,de betyder rigtig meget.
   Jeps hun er en rigtig dejlig pige og elsker også komme på rideskolen,særligt når bandit er der. He he

   Knus Henrik

Skriv et svar