Ringridning i Sønderborg med Emma og farmor

Ringridning i Sønderborg med Emma og farmor

Søndag kørte Emma og jeg ud for at se optog i Sønderborg, hvor vi først var nede ved slottet. Her spillede Sønderborg garden mens rytterne kom på plads, var virkelig flot og se alle de heste finde ind på plads og Emma syntes vi skulle over og hilse på en, så vi var heldige at finde en hest vi måtte hilse på.
Da vi havde set det halve af optoget, kørte vi op i byen hvor farmor og farfar stod og ventede på os. Så kunne vi lige nå at se optoget en gang til, denne gang med farmor og farfar.

Emma var vildt imponeret over at Gardehusarregimentet havde en rytter, som kunne spille på 2 kæmpe trommer, 1 på hver side af heste, mens hun styrede hesten med benene.

Vild med heste

Når man som Emma er vild med heste, så skulle hun da selvfølgelig også lige en tur ud og ride i børnelandet.

Rynke var også på besøg i børneland.

og nej rynke er ikke farmor, som hjalp Emma med at samle frugter sammen. Inden hun kunne skyde efter de store juice kartoner, hvor man skulle ramme ned i hældetuden, virkelig fedt fundet på, at man sådan kunne blande sin egen juice ved at kaste med frugt. Fedt fedt, hvilket legebarn elsker ikke at lege med maden?

Selvfølgelig skulle hun også prøve minigolf.

Hvilket hun faktisk var fantastisk dygtig til, og fangede hurtigt hvordan hun skulle ramme bolden.

Emma var færdig af grin

Da vi havde parkeret kiggede folk noget, da jeg kørte el-scooteren ud af hestetraileren. Hvilket Emma syntes var virkelig sjovt, fordi vi sådan snød folk og havde en el-scooter med i stedet for en hest.

Tak for en fantastisk dag

Det var en fantastisk dag, hvor vi mødte Emmas morfar, som var ude og holde brandvagt. Tak til Augustenborg/Bro Frivillige brandværn for at sørge for at vi sikkert kunne færdes på pladsen, nu hvor der var så tørt. Nu hvor der er afbrændingsforbud, ligesom der fra Sønderborg brand og redning var sørget for at sikkerheden var i top omkring de kulgrille der var rundt på pladsen. Det er da glædeligt at man til ringridning, kan få en ringriderpølse lavet på en kulgrill.

Da jeg kom hjem var jeg også meget brugt og havde ikke meget overskud, så havde ikke fået el-scooteren ud eller traileren af bilen.
Det kan da ikke have været andet end en succes så.

Knus Henrik

Skriv et svar