Gammel elevdag 10års jubilæum

Hold op hvor føler man sig gammel, når man tager til 10 års jubilæum. Vi var dog ikke ældre end at der stadig var en del af de samme lære, som da vi var der.
Det var vildt fedt at få snakket med dem jeg gik på efterskole med, det var så hyggeligt. At jeg valgte og trodse mine smerterne og efter jeg havde været hjemme og slappe af, så jeg tog ned og festede videre med de andre. Mange havde nemlig forsat i en af de andres sommerhus.

der blev sunget “det bedste jeg ved”
Vi så også en fantastik god gymnastikopvisning

Sundeved Efterskole har dog ændret sig utroligt meget siden jeg gik der, det vildt og se at de har fået lavet nyt stort fysiklokale, nyt hus med værelser, renoveret en del, lavet nyt kæmpe værksted, fodboldbane med kunstgræs og springcenter. Så det er dejligt at se at de har haft så god udvikling de sidste 10 år.

Jeg tog hjem igen omkring midnat, der havde jeg været 4,5 timer på efterskolen, hjemme og slappe af, efterfuldt af 4 timer til aften hygge i sommerhuset med de andre.

Skal vist også siges at jeg lige “legede” lidt da jeg var hjemme og slappe af, min ven havde nemlig sat den minigraver af, som de har i det firma hvor han er dagligleder. Så stor tak til NST multiservice for at måtte bruge mini-graveren og øve mig i at grave med den, det gik da også rigtig godt syntes jeg. Blev dog kun 20 minutters graven, så jeg kunne få slappet lidt af også.

Ved at grave ud til at få lagt fliser op langs med siden på carporten, så jeg kan få lavet et drivhus op af vægen.

At jeg er smadret i ryggen i dag, er der vist ikke så mærkeligt. Men hvad fanden det var det hele værd, nu skal der bare slappes af inden jeg i eftermiddag får besøg af Emma.

Tak for en dejlig da på Sundeved Efterskole, samt efterfølgende fest i sommerhuset.
Var så dejligt at få snakket med jer alle sammen, glæder mig til vi ses igen.

Knus Henrik

Skriv et svar