Vild travl weekend

Her i weekenden har jeg haft rigtig travlt, fredag var jeg til spejdernes loppemarked. Fik sagt ja til at tage telefonvagten for loppetelefonen ved spejderne for lidt over et år siden, da jeg en måned efter fandt ud af Emma ikke ville gå til spejder. Valgte dog at sige at de 5 min jeg bruger på at tage telefonen, høre folk hvor meget de har og hvor de bor, samt sende en mail til dem der har afhentnings vagten. Det var hvert fald ikke noget jeg ville sige nej til at forsætte med, så meget tid brugte jeg heller ikke på det, selvom der jo var vagt hele året.
Så har i nogle Loppe i Augustenborg eller tæt på, så ring 21816511, så sender jeg en mand ud og hente tingene.

Blev tildelt kontrolposten i indgangen, her sad jeg så og så efter om alle dem der gik ud havde fået mærker på. Vi brugte det system med at folk fik mærker på tingene de havde købt, så jeg kunne se at de havde betalt for tingen.
Jeg tog mini-crosseren ned til loppemarked, så kunne jeg også nyde godt af der var fadøl. Så lørdag morgen havde jeg lidt tømmermænd, og derfor glemte jeg at jeg havde haft kørestolen inde i stuen for at spænde nogle skruer på den, som var blevet løse, samt smurt alle lejer på den fredag aften. Skal dog lige siges for god ordens skyld at jeg ikke havde fået mere at drikke, end jeg måtte køre bil lørdag morgen. Køre nemlig aldrig hvis jeg er i tvivl om jeg har drukket for meget, så bare en øl så det slut med at køre bil for mig.
Derfor nåede jeg til Avnbøl frakørslen altså 20 km hjemme fra, før jeg opdagede at jeg havde glemt kørestolen. Så måtte hjem og hente den og så var det kvarter jeg var kørt før hjemmefra spildt, så jeg kom 20 min forsent til Vejle.

Skulle nemlig lørdag formiddag op og repræsentere KGGO dart til High Five Meyra, som er et kørestolsstævne hvor kørestolsbarsket er omdrejningspunktet og der kom spiller fra Danmark, tyskland og sverige.
Marianne og jeg skulle så med for at spille dart med de spiller i Vejle der spiller dart. Desværre var der ikke så mange andre der havde tid til at spille med os, eller vi spilled med 2 tyskere noget af tiden, men resten af tiden spillede vi selv eller sad inde i kantinen og snakkede.
Derfor kørte jeg lidt før hjem end jeg havde regnet med jeg skulle.

Fantastisk dejlig og hyggelig snak med denne smukke unge kvinde. Da kan da kan man da ikke andet end nyde. PS. hun er optaget og jeg nyder livet som single.

Da jeg kom hjem fik jeg hentet traileren, så jeg kunne få lidt med hjem fra spejdernes loppemarked. Der var nemlig en del jern jeg kunne bruge til nogle af de projekter jeg har gang i, så det var dejligt at kunne få lov at tage det med hjem da der blev ryddet op til sidst.

Tog så hjem og byttede bil og trailer, med mini-crosser med kørestol efter. Så kunne jeg også få lidt fadøl, de fadøl jeg fik hjalp mig gennem de 2 hårde dage, da jeg så kunne dulme smerterne, så jeg kunne holde lidt længere tid, inden jeg skulle hjem og slappe af.

I dag søndag har jeg bare puslet rundt her hjemme, hvor jeg har lavet en skuffe mere på mit værktøjsskab. Jeg fik også klippet hæk, kørte med mini-crosseren hvor fra jeg fint kunne klippe hækken. Opsamling gik også meget let, spændte nemlig opsamleren efter mini-crossren.

Knus Henrik

Skriv et svar