Glade køer

I weekenden var Emma og jeg til Øko dag på Stensigmosegård, hvor vi så køerne danse, da de blev lukket ud på marken.

Det var så fedt at se og Emma havde glædet sig rigtig meget til at komme ud og se det, vi lavede et opslag i klassens facebookgruppe, om der var nogle der ville med.
Ligesom Emma spurgte om jeg ikke ville skrive til 3 piger, som hun syntes hun rigtig gerne ville have med. Desværre var der kun en enkelt dreng fra klassen, som også skulle der ud med sine forældre. Vi hilste kun kort på ham, men da vi var på vej ud af laden og de på vej ind, fik vi ikke snakket med sammen.

Til gengæld hyggende vi os rigtig meget, vi bagte snobrød som spejderne i Broager havde sørget for var en mulighed. snakkede med de små kalve og nogle af køerne, samt fik snakket om rigtig mange af de ting der var på gården og hvad det blev brugt til.
Så det var bestemt en stor succes.

Inden køerne blev lukket ud, stod en ko med strithår og kiggede ud over marken, Emma syntes den så meget sjov ud, da den stod og nød udsigten over vandet med Sønderborg i baggrunden.

Emma var helt vilde med de små kalve, som hun syntes var vildt søde. Hvilket jeg kun kan give hende ret i, det var også dem der var mest nysgerrige og helst ville kæles med.

Her er en video hvor køerne bliver lukket ud på græs, der var dog en der manglede sin ven og var på vej ind for at hente den.
Det syntes Emma var vildt sødt og snakkede med om på vejen hjem.

Da vi skulle hjem, fik jeg Emma til at hjælpe mig med at ligge ramperne ud, så jeg kunne køre el-scooteren op på traileren.
Jeg havde nemlig så ondt i ryggen efter at have kørt rundt på gården, hvor underlaget udfordrede ryggen. Så at have en datter der bare siger jeg vil gerne hjælpe dig far, når bare man spørger om hun ikke tager og hjælper. Det er bare en så stor kærlighedserklæring.

Knus Henrik

Skriv et svar