Hvad skal jeg bruge LinkedIn til??

Jeg har i mange år haft en profil på linkedin, som for mig er forretningsverdens svar på facebook.
Et social medie, hvor man kan vedlige holde sine arbejdsrelateret  kontakter.

Sælge og jobsøgning, var bestemt ikke noget jeg forbandt med LinkedIn

Så da jeg modtog en privat besked der inde, om at Jacob Elton ville holde en Peptalk omkring LinkedIn. Tænkte jeg det må jeg da helt sikkert deltage i, for det kan da helt sikkert lære mig noget omkring LinkedIn, eller bare generelt omkring hvordan jeg måske kan få i første omgang en praktikplads og på sigt et flexjob (hvis jobcenteret visitere mig til at må få sådan et).

I dag var så dagen, hvor jeg skulle til LinkedInsiders  Peptalk. som de afholdte på Ballebro færgekro, det varede en time og gav virkelig en fantastisk indsigt i hvordan man kan bruge LinkedIn.
Jeg er hvertfald blevet interesseret i at skulle bruge LinkedIn til at skulle søge praktikplads på, så nu skal jeg bare igang med søgningen.

Så sidder du og har brug for at at lære om LinkedIn, så kan jeg varmt anbefale at deltage i deres Peptalk som vare en time, er GRATIS og deltage i, samt giver utroligt meget information til at gå hjem og lære LinkedIn at kende.

LinkedInsider holder også nogle kurser, som jeg har fået rigtig meget lyst til at deltage i.
Desværre er der ikke penge til dette lige nu, ligesom det også vil være begrænset med tid til at deltage i sådan et kursus for mig nu her.

Du kan læse mere på deres hjemmeside inkedinsider.dk, hvor du også kan se hvor de afholder peptalk og kurser.

Når man så kommer hjem, ser man denne opdatering på Jacobs LinkedIn profil.

Så bliver man sku rørt, takker mange gange for de fine ord.
Jeg takker dybt for rosen.

Knus Henrik

Skriv et svar