Hjemmelavet hjælpemiddel

Har over den sidste måned stille og roligt lavet nyt bryggers, jeg havde svært ved at få tingene ud af vaskemaskinen og flyttet over til tørretumbleren. Derfor skulle de hæves begge to, så nu har jeg fået 2 skuffer under, en masse skuffer ved siden af og nogle dejlige aflægshylder til hvis lygter, øresnegl eller andet skal lades op.
Min øresnegl er jeg super glad for, da jeg så kan snakke i telefon mens jeg køre i kørestolen. Det nemlig svært at holde telefonen op til øret, mens man skal bevæge sig rundt.

Tilbage til min skabsopbygning i bryggerset, som jeg desværre ikke er helt færdig med. Da jeg stadig mangler at få nogle ting hjem fra Ikea, samt skal lige finde en bordplade, da den jeg troede kunne nå mangler 10 cm. så det meget øv. Særligt fordi jeg havde fået den gratis, men så må den kunne bruges til et andet projekt.

Det smarte hjælpemiddel jeg har fået indbygget i skabet, er en lille hylde jeg kan trække ud under vaskemaskine og tørretumbler.
Hylderne er nogle 16mm hyldeplade, som jeg har sat nogle skuffeudtræk på.


                     

Som i kan se, så fungere det super fint med at få tingene ned i min vasketøjskurv, der kan skubbes over på næste plade, hvor det er let at få det ind i tørretumbleren.

Syntes selv det er en genial løsning, som jeg er virkelig glad for at jeg har fået lavet.
Det også en super højde til at få vasketøjskurven over på skødet, når jeg sidder i kørestolen og skal ud og hænge tøj op uden for.

Så dette tip, kan mange kørestolsbruger eller andre helt sikkert bruge.

Det hele ser sådan her ud på nuværende tidspunkt.

Ps. ligger du inde med en grå nistret bordplade i 220 cm, så mangler jeg sådan en. Den skal nemlig passe til den bordplade under maskinerne.

Knus Henrik

Skriv et svar