Trælse oplevelser

Plejer at sige, “jeg havde gerne indrømmet mine fejl, hvis jeg havde nogle.”
Det kan jeg så sige at jeg har, en af dem er at jeg forsent indser at jeg ikke kunne stole på en person.

Har altid været utrolig flink og låne mine ting ud, men da jeg på det sidste har oplevet at tingende ikke er kommet tilbage i samme stand. Så har jeg besluttet ikke at låne ting ud mere, der selvfølgelig få undtagelser men ellers må flok betale for at låne mine ting.
Der er røget 1 venskab efter at jeg selv hænger på regningen til at få min pladevibrator, sådan en til at stampe sand, da den skal have renoveret motoren efter den har sat sig. Dem der har haft lånt den har ikke kørt med den, selvom jeg undre mig hvordan at det kan være at der ikke er noget olie eller benzin på den som det var da den blev afleveret.
Havde også kørt med den selv uden problemer, eller der var et problem med at indstille omdrejninger, så det var kun næsten fuld omdrejninger eller ingen. Det var også af den grund at jeg ikke ville have noget for at de lånte den, for jeg skulle lige finde en løsning på at få gashåndtag op på styret.
Da jeg hentede den fordi jeg skulle bruge den, så havde motoren sat sig og der var hverken benzin eller olie på den. Så var utrolig ked af det, men sket er sket og har bare lært mig ikke at låne den ud.

Det vi skulle bruge den til, var ved en ven. Her skulle vi rette af og få lagt nogle fliser, det var noget jeg skulle hjælpe med i det omfang jeg kunne klare, så det gik stille og roligt, hvilket var helt fair.
Her glemte jeg så at få mine vaterpas med hjem, havde et fint sæt med 60 cm, 120 cm og 2 meter, som var perfekte til at bruge sammen med mit afrettersæt. Nu har jeg så kun 60 og 120 cm vaterpas, så jeg har lige en regning på 300 kr. til et sæt, da det kun kan betale sig at købe i sæt.
Personen havde jo afleveret det videre til andre, som kunne låne det eller givet det med en forkert hjem.
Der røg venskab nr. 2

Så efter at hænge på regninger på i alt ca. 4.000 kr. for at få mine ting lavet, uden at nogle af dem vil påtage skylden for at tingene er ødelagte eller væk, så det bare slut med at folk kan låne mine ting.

Har ellers alt hvad der skal til for at kunne lægge fliser.
Pladevibrator
Afrettersæt 1,2 meter, 2 meter og 3 meter aftrækker, sideskinner på 1 meter, 2 meter og 3 meter, samt samlestykker.
Så man kan samle sideskinner, så man kan trække af i 6 meters længe og med de 3 forskellige bredere på 1,2 m, 2 og 3 meter.
Ligesom jeg har vaterpas i 60 cm, 120 cm og 2 meter.
Så nej det er et fantastisk sæt, som letter en for rigtig meget arbejde.

Nu skal det bare laves, så jeg kan få brugt det her hjemme, når haven skal gøres færdig.

Nej brokker mig ikke over dem der har haft lånt tingene ikke har afleveret det tilbage i samme stand, eller lånt/givet det videre til andre så det nu er blevet væk.
Det er hvad der kan ske, vælger bare at sige sket er sket og nu får jeg det lavet til jeg kan bruge det selv, hvorefter jeg må se hvad jeg gør med det.
Men en ting er sikkert det bliver ikke lånt ud mere, eller er meget få undtagelser.

Billede lånt fra nettet men er mangen til.
Billede lånt fra nettet men er mangen til.

Knus Henrik

Skriv et svar