Kuturnat i Sønderborg

I går var jeg til kulturnat i Sønderborg, her havde jeg min cykel, kørestol og el-scooter med. Så var heldig at jeg lige havde min kammerats trailer stående her hjemme, så jeg kunne tage den så det hele kunne være med på en gang.

På vej til Sønderborg stoppede jeg på dæmningen, da jeg så en man komme gående og spurgte om han skulle køre med til Sønderborg.
Det var en fed oplevelse at tage en fremmed med i bilen, når man alligevel skulle samme sted hen.
Han skulle med toget op til sin kæreste, og vi fik snakket om rigtig mange ting. Tak for snakken til ham. På havnen til kulturnatten, fik jeg en snak med rigtig mange folk. Det var utroligt hyggeligt og bestemt en succes.

Om der er stemmer i det må vi se til KV2017, jeg glæder mig hvert fald over alle de super dejlige personer som er i fælleslisten og den måde de har taget mod mig.
Det super dejligt at jeg ikke føler mig set skævt til fordi jeg næsten altid sidder i kørestolen. Føler mig som en kandidat/medlem af fælleslisten på lige fod med alle de andre.
Så stor tak fordi i er som i er.

Måtte bruge denne maskintrailer, så jeg kunne have det hele med, men at have den med, som har en rampe. Bekræfter mig bare endnu mere i,  at jeg skal have lavet min egen trailer med rampe bag på, så det bare at klappe den ned og køre af og lukke efter.
Det kræver langt mindre kræfter end tage bagklappen af, ligge slisker ud, køre ned, ligge slisker op i traileren og sætte bagklap på igen.

Desværre er der en masse andre projekter der skal laves inden.
Men sådan er det jo, og skal også nok nå at få lavet min egen trailer om til en fin trailer til min el-scooter.

I dag har den bare stået på afslapning, hvor jeg ikke skal lave det store. For det var ikke hårdt i går da jeg stod i det, men er det bestemt i dag.
Det også svært og vurdere, samt forskellige fra dag til dag, hvordan kroppen har det.
Men når det har været det hele værd, så har det bestemt været en succes.
Selvom jeg ikke fik deltaget i høstmark i Sønderborg i dag, som jeg havde håbet på at kunne.

Knus Henrik

Skriv et svar