Weekend med Sølvbryllup og Hertugbyens Bevaringsforening.

I tirsdags havde mine forældre Sølvbryllup, hvor vi var og synge morgensang for dem og få morgenmad i deres festlokaler. I går lørdag havde de så inviteret gæster venner og familie, hertil havde Emma og jeg fundet nogle sokker, med teksten under føderne “hvis du kan læses dette, bring mig et glas vin”. Emma var vild med idéen, om at farmor skulle have sokkerne og farfar de 2 flasker vin.

Under maden spillede Paul og Henrik musik, Skal dog lige siges det er ikke mig Henrik, er der nok mange der var glade for 😉
Efter maden fik de så besøg af resten af deres band six feet high, som resten af aften spillede en masse fantastisk musik.

Ligger en video op på min facebookside, så i kan høre hvor godt de spiller.

Jeg tog hjem omkring halv 2, der havde vi ikke fået natmad endnu. Jeg ville dog også gerne kunne lave lidt små ting søndag.
Det viste sig dog, at jeg ikke kunne lave meget andet end stille siddende arbejde.
Det havde jeg ikke meget af herhjemme ud over at det var ved computeren, hvilket jeg ikke ville i det fine vejr.
Derfor kørte jeg en tur op til Hertugbyens Bevaringsforening, som havde arbejdsdag ved hofrådetshus. Her hjalp jeg med at få taget brændenælder og andet skrammel op i haven, men da dagen næsten var over, og de fleste havde arbejdet hele dagen. Var der 3 timer og var bestemt ikke blandt de mest aktive, men alt hjælp tæller. Fik jeg fat på foreningens formand, for det var jo et meget stort projekt, hvis haven skulle gøres plan.
Så jeg fik fat på min ven, om han havde en løsning. Han arbejder ved et firma, som laver alt inden for byggeopgaver. Så han var lige ude og give et godt tilbud på at få revet alle de brændenælder, egeføj og andet spændende op. Samt få lavet haven klar til der kunne køres en fræser gennem, og uden om de fine gamle træer der står i haven.

I dag har jeg så været på arbejde, den sidste uge jeg skal være i praktik ved Sjøholm-mc.
Løfter sløret for hvad jeg skal bagefter, når jeg har snakket med jobcenteret og det pågældende firma på onsdag.

Så bestemt en dejlig weekend.

Knus Henrik

Skriv et svar