Nye batterier eller reparation af det gamle

Opslaget er ikke sponsoreret eller på anden måde betalt, er udelukkende for at hjælpe andre med hjælpemidler, så de kan få lavet deres hjælpemidler så billigt som muligt og igen kan få glæde af hjælpemidlet.

I går var jeg forbi en ven, som kendte ejeren af Himex og havde fortalt at han kunne stå inde for butikken.
Hvis min ven som er motorcykelmekanikker og perfektionist, har sagt god for noget så der ingen tvivl om at det også virkelig er iorden.

Ved første øjekast ligner de gamle kommune bygninger i Hørup ikke noget særligt, men går man inden for så bliver man imponeret over hvordan de par forretninger har fået gjort det mega hyggeligt og indbydende.
Himex som jeg skulle besøge for at få nole nye batterier til min venindes mini-crosser, havde virkelig mange fede ting lige fra børnecykler med ledlys, elcykler oget kæmpe udvalg af batterier.
vi fik hurtigt fundet nogle batterier der passede, så nu er min veninde igen kørende og vi havde nogle hyggelige og imponerende timer ud af det.

Så mangler du nye batterier eller skal de gamle bare repareres, så syntes jeg bestemt du skulle tage et smut ned forbi Himex.

Du kan finde deres hjemmeside her www.himex.dk

Det dog vigtigt og sige at er det et hjælpemiddel kommunen har bevilligeret, så står kommunen for sådan en udskiftning af batterier på hjælpemidlet.

Knus Henrik

Skriv et svar