Kan han mon køre bil

Mange spørger om jeg kan køre bil, til hverdag køre jeg med automatgear.
Det fik jeg da jeg for 1,5 år siden skulle have ny bil, da automatgear hjælper mig.
Sådan en bremse i en bil med aut. skal man nemlig ikke trykke så hård på bremsen i. Har dog også lært mig at køre med venstre fod på bremsen og høje på speederen, eller kun bruge venstre fod.

Det yders sjældent at jeg kun bruger venstre fod, men der sker at jeg har så ondt i højre fod, at jeg slet ikke kan belaste den uden at den gør voldsomt ondt. Når det sker, så køre jeg bare kun med venstre fod.

Jeg vil dog gerne have sat en venstrefodsspeeder i min bil, vil være lidt mere optimalt og ville gøre jeg brugte venstre fod mere når jeg kørte bil. Så min højre fod kunne slappe af, når jeg køre bil.

Det bliver dog ikke lige med det samme jeg får sådan en venstrefodsspeeder, da jeg måtte se min bil køre afsted med autohjælp i går.
Min motor valgte nemlig at sige en lyd den ikke burde sige, så den måtte en tur på værksted.

 

God tur gamle bil, håber at Abildgaards-auto passer godt på dig og får dig ud og køre igen.

 

Da den var hentet, kørte jeg til forældre møde i skolen. Her fik vi forældre en masse informationer omkring hvordan de vil lære vores børn at stave, regne og alt det andet de skal lære i skolen.
Det var utroligt spændende at deltage i deres arrangement, som tog 2 timer. Sammen tid fik vi også set den del af skolen vores børn skal have deres gang på.

Var dog så brugt bagefter, at jeg kun fik sovet fra 3:30 – 6:00 så det blev 2 timers søvn sige mit armbåndsur med pulsmåler. det passer meget godt med at jeg så på klokken omkring lidt over 3 og vågnede klokken 6 og var frisk.
I dag har jeg været oppe og låne mine forældres den ene bil, samt måtte tage kørestolen rundt her hjemme, da foden bare er træls.

Mine forældres bil er med manuel gear, hvilket heller ikke er noget problem og køre med for mig, selvom jeg kun har 2 fødder griner.
Ej spøg til side, jeg syntes faktis det dejligt at kunne køre med manuelgear.

Knus Henrik

Skriv et svar