Praktikplads søges

Var i torsdags på jobcenteret, hvor jeg mødte min sagsbehandler for første gang. Super flink og rar dame, vi fik snakket omkring hvordan mit helbred var, samt hvad jeg tænkte jeg ville ud og i hvor mange timer jeg umildbart tænkte jeg kunne klare.

Hun havde på forhånd printet papirerne fra min journal, sagde det kan ikke passe det ikke er mere end den stak. Men hun kunne åbenbart ikke få udleveret mere end for den periode, hvor jeg har været tilknyttet jobcenteret.
Derfor fik jeg til opgave og til om 14 dage, at få fundet det fa min journal som handlede omkring mit forløb i perioden fra jeg sidste gang blev smidt af sygedagpenge og ind til nu.

En anden opgave, var at fortælle hvorfor mit skoleforløb trak ud, samt hvordan mit praktikophold var forløbet.
Da jeg startede på skolen, så var jeg overbevist om at jeg kunne komme meget tæt på fuldtid. Når jeg var færdige med uddannelse, sådan skulle det lagt fra gå.
Jeg har måtte sande at de 20 timer i ugen jeg var i praktik, ikke kan hænge sammen, hvis jeg også skal kunne klare en hverdag, måtte bruge 2 måneder på at komme mig over mit praktikophold det halve år.
Under praktikforløbet fungerede de super godt, når der var mange mindre timer i ugen enten fordi der var ferie. De andre uger, hvor jeg havde de 5 time om dagen, var jeg nemlig så træt at jeg faldt i søvn og sov en time eller 2 om eftermiddagen og så igen gik i seng klokken 21-22 om aften. Der syntes jeg ikke lige var det sjoveste, når jeg tænker på at jeg ofte ikke havde overskud til at klare hjemmet. Plejer at sige at jeg tager 3-4 gange så lang tid om tingene, hvilket næsten altid passet meget godt. Der er selvfølgelige få ting hvor jeg er hurtigere til, men det ikke mange ting.
Det bliver spændende og se hvor time antallet kommer til at ligge, for har lavet et forsigtigt skøn på 10-12 timer med min læge, da det ca. er det jeg fysisk kan holde til at sidde i min kørestol hvis jeg skal sidde stille, eller så stille bliver det jo heller ikke, for skal kunne vippe op på baghjulene og slappe af i ryggen. Det ændre ikke det store på tingene, hvis jeg får lov og køre lidt rundt, for fx. at hente ting eller køre til en anden for at snakke arbejdsrelateret.

Personligt håber jeg lidt på at jeg kan få tildelt et flexjob, her skal arbejdsgiver jo kun betale for de timer hvor jeg er aktiv. Dvs. hvis jeg er på virksomheden i 12 timer, for at lave 6 timers arbejde, så skal arbejdsgiver kun betale for de 6 timer.
Sådan noget tænker jeg tænker det kommer til at være, men hvem ved det inden det er prøvet af. Er fuldt ud klar til at prøve at se hvor min grænse er, samt gøre hvad jeg kan for at få timerne så højt op som muligt. Men er sammentid helt klar over hvor mine grænser er og går ikke over dem, når der skal arbejdsprøvningen.
Men er ikke så god til at se på klokken, hvis jeg er igang med en opgave, så smider ikke alt jeg har i hænderne fordi klokken er gå hjem tid. Gør selvfølgelig det der er igang færdig, hvis det nødvendigt og ikke tager så længe at jeg ikke kan holde til det. Eller kan jeg måske godt komme til at gøre en enkelt gang eller 2, det kan dem der kender mig vist godt skrive under på.

Så mangler du en gratis arbejdskraft og tænker at vi skal tage en samtale, så skal du være velkommen til at kontakte mig på 21816511 eller hsk@et-godt-liv-trods-smerter.dk

Er uddannet CNC-teknikker, brandmand (røgdykker) og produktionsteknolog.

Privat bor jeg i Augustenborg, hvo jeg går og hygger mig med mit hus og have, når jeg da ikke har min datter.
Hun bor ved sin mor, og er ved sin far tirsdag og fredag-søndag i ulige uger. Vi elsker at lavet ting sammen, vi køre rundt på min mini-crosser hor vi søger efter Geocaches, som er nogle gps kordinater man får sammen med en lille historie og så skal man ellers prøve og finde den gemte “skat”. vi leger også meget med perler, spiller spil eller leger med playmobil heste. Prøver at lege matematik, stavning og andre ting ind, det nemlig den måde hendes far syntes er sjovest at lære på også lægger man ikke mærke til at man faktis lære noget ved det. Ligesom jeg også fortæller hende hvordan ting virker og hvorfor det virker på den måde, sidst havde vi en dejlig snak om at fars mini-crosser køre på strøm, fars bil køre på benzin og så kunne man også komme frem af ved og sejle, det var faktis noget hun syntes var spændende og så gør det da en lidt (læst MEGET) stolt. .
Når jeg ikke har Emma, så hygger jeg mig med at bygger min havetraktor om, så den bliver 100% tilpasset mine behov.
Samt laver selv redskaber til den, fx. er jeg igang med og udvikle en hækkeklipper til den så jeg selv kan klippe hækken. Skal også have lavet en lille skovl til den, så jeg kan bruge den til at flytte de lidt tungere ting rundt i haven som jeg ikke selv kan løfte. Skal det op i højden bruger jeg taljer, som jeg har siddende i garageloftet.
Ligesom haven også er en af mine interesser og lader mig ikke gå på af regnvejr, bliver jo højst våd og skal ind og tørres. Alt hver hjemme er eller er ved og blive gjort Henrikvenlig som jeg kalder det, syntes jeg lyder bedre end handicapenlig, så jeg kan komme rundt med kørestolen eller få venner i kørestol på besøg.

Har nemlig fået en del venner gennem vores forening KGGO (Kørestolsbruger og Gangbesværede i Gråsten og Omegn), hvor jeg er næstformand og webmaster. Nej havde aldrig prøvet og lave hjemmeside før, men da jeg blev spurgt om jeg ville overtage den, så kunne jeg ikke lade være fordi jeg syntes det lød som en spændende udfordring. Syntes faktis også det er blevet en super fin hjemmeside og er også ved og have styr på det efter 3 måneders selvoplæring, ville nemlig selv prøve kræfter med det, så jeg lærte det helt fra bunden. I kan jo selv bedømme det på KGGO.nu
Elsker udfordringer og at lære noget nyt, hvilket måske også er forklaringen på at mange i min omgangskreds siger at jeg ved meget.

Håber at dette opslag vil blive delt, så jeg forhåbenligt kan få en praktikplads.

Knus Henrik

Skriv et svar