Tak for en dejlig weekend til veterantraktor træf og udstilling

Det nok en stor overraskelse for de fleste, at jeg i weekenden var til veterantraktor træf og udstilling i Mjang. He he

Måske ikke så stor overraskelse, men må heller komme med en opdatering fra weekenden.

Lørdag var rigtig mange mennesker forbi og utrolig mange var også interesseret i at høre om KGGO, men også hvad der var sket med mig og hvordan jeg havde taklet min livsændring.
For som mange sagde, så var det dejligt og se at jeg ikke havde givet op, men havde taget det som en udfordring og var kommet videre i livet.

Jeg havde min cykel med, hvilket var det helt store trækplaster. Der var utroligt mange mennesker der var imponeret over den, samt syntes det var fedt der fantes sådan løsninger til os der var blevet handicappet også kunne få noget motion. 

13640930_10209405591717946_7477777125968076587_o

Søndag var der desværre ikke lige så mange mennesker, men var bestemt også hyggeligt og en del forbi til en snak.
Vores formand Svend var også forbi og hilse på, dejligt at han var glad for standen og hvad jeg havde fået sat op.

Det var en fantastisk weekend og nød virkelig at være afsted, selvom det var lidt hårdt at være afsted i 6 timer lørdag. Efter fuldt af spisning på Skovbykro med mine forældre og nogle af deres venner fra Norge, så natten til søndag var der desværre ikke meget søvn og foden var både hævet og dunkede.

Afsted 7 timer søndag gjorde det ikke det bedre, men gjorde det og gik også ganske fint. Skulle også pakke sammen søndag, hvilket jeg fik lidt hjælp til og få i bilen og på traileren. Da jeg kom hjem fik jeg lidt og spise og hoppede i seng, for at se film om slappe af.

Når det har været smerterne og de andre bivirkninger værd, så gør det bestemt en succes.

Der blev også gjort lidt reklame for min blog, som måske får et par ekstra følger.

Takker alle der var forbi.

Henrik

Skriv et svar