Veteran traktor træf og udstilling

I år har KGGO fået lov og få en stand på veteran traktor træffet, hvor vi skal fortælle omkring det at blive handicappet og stadig have et aktivt liv. For i KGGO har vi gang i en masse aktiviteter, man skal nemlig ikke lade sig slå ud af man er blevet handicappet.
Ligesom det ikke er et tabu, at blive handicappet. Det er jo bare en beskrivelse af du har fået nogle andre udfordringer, som du skal lære og kende.
I KGGO snakker vi næsten aldrig om noget negativt, men om alt mellem himmel og jord. Ofte hjælper vi hinanden med at holde humøret oppe, for som handicappet har man brug for at være positiv og se muligheder frem for begrænsninger. Det er vi handicappede ofte rigtig gode til, da vi ofte har været en stor forandring gennem i livet.

Tag bare mit eksempel, jeg er gået fra at være maskinarbejde og brandmand, som gik og byggede hus om og ofte lavede bil. Til at skulle hoppe rundt på krykker og have svært ved og klare mig selv, jeg er dog siden kommet efter det. Men det også kun takket være min kørestol, medicin, træning og mit humør, at jeg i dag kan klare at bo i eget hus, hvor der er en masse projekter og være aktiv i KGGO. Skal dog siges at eneste jeg har hjælp til, er at vaske gulv hver 14 dag. Efter at Sønderborg kommune fjernede min ret til at få støvsugning hver 14 dag også, så nu skal jeg selv sørge for at få det gjort, men tager også kun 4 dage at klare for mig.

Tilbage til weekenden, hvor jeg er at finde i Mjang. Her syntes jeg i skulle kigge forbi og hilse på, kunne være hyggeligt at møde jer.

http://www.dvtk.dk/images/Kalender/20160731Mjang.pdf

KGGO´s stand er i dag blevet sat op, og jeg glæder mig til at få en hyggelig snak med dem der kigger forbi.

DSC_0043

Det min cykel som jeg har taget med, for at vise at selvom man ikke kan gå mere så kan man sagtens være aktiv stadig.
Som i også kan se så har jeg et ekstra hjul på kørestolen, som gør jeg kan køre steder hen hvor mine små forhjul giver op.
Hjulet hedder Free Wheel, og skal jeg nok lave et indlæg om en gang. 

DSC_0046

Fik lov og låne min fars skilt, så nu kan vi få vist billeder af hvad vi går og laver i KGGO.

Ses vi i weekenden?

Henrik

Skriv et svar